Presentació del llibre.El Medio Ambiente i Salud.

Presentació del llibre.El Medio Ambiente i Salud.

US ESPEREM A PROLEG DILLUNS 19 de març a les 19:30h.
Presentació del llibre a Pròleg | Llibreria de les Dones
Carrer de Sant Pere més Alt, 46. Barcelona – 08003.
Carme Valls-Llobet metgessa especialitzada en Endocrinologia, ens mostra una vegada més la seva activa iincansable implicació per la salut de les dones. Moltes sabem del reconeixement i del rigor professional de la Dra. Valls, i així ho constata al pròleg la filosofa i eco feminista, Alicia H. Puleo. actual directora de la col·lecció.
En aquest llibre, ens ofereix una investigació científica en la línia de la preocupació feminista que inicià el col·lectiu per a la salut de les dones de Boston en el darrer terç del s xx , i ens mostra entre moltes altres coses que el cos de la dona, és més vulnerable a la contaminació existent dins l’àmbit domèstic i laboral. No es un llibre per angoixar-nos, sinó un material absolutament nou i necessari per poder estar atentes a les agressions que rebem cada dia, mostrant-nos amb una guia de prevenció al final de cada capítol com poder evitar-les.
El llibre Medio Ambiente i Salud es una reivindicació al concepte de salut com a goig i qualitat de vida, i una crida a la consciència de les autoritats polítiques i sanitàries.

Editorial Cátedra. Col·lecció feminismos. 514 pàg. 25€

Entrada lliure
thumbnail_IMG_20180216_220758

PATROCINADORES - COLABORADORES - INSTITUCIONES