Jornada informativa de la campanya d’ozó 2017

Fotografia de articulo "La contaminació"

Jornada informativa de la campanya d’ozó 2017

Jornada dirigida a responsables de les administracions públiques de medi ambient, salut i protecció civil, així com a tècnics especialitzats en medi ambient, salut, i a públic general que hi estigui interessat.

Des del Servei de Vigilància i Control de l’Aire es vigilen permanentment els nivells d’ozó troposfèric, però a més, durant el període en què hi ha més possibilitats que els nivells d’ozó superin el llindar d’informació a la població i d’alerta, es porta a terme la campanya de vigilància dels nivells d’ozó troposfèric a Catalunya.

La campanya es duu a terme entre maig i setembre perquè és quan se solen registrar aquestes superacions. És en aquesta època que les condicions meteorològiques (alta radiació solar, brisa intensa,…) afavoreixen la formació d’ozó troposfèric i quan es produeixen la majoria de superacions.

La Jornada serà presentada i conclosa per la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, la Sra. Mercè Rius. http://mediambient.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/jornada_informativa_campanya_ozo

20170428_111213

PATROCINADORES - COLABORADORES - INSTITUCIONES